miércoles, 15 de julio de 2015

CURS EGRESSIÓ I UTILITZACIÓ HEED PER A TRIPULACIONS D'HELICÓPTER

Durant el mes de juny, s’ha dut a terme la formació per a tripulants d’helicòpter del curs “Egressió i utilització HEED per a tripulacions d’helicòpter”, segons el R.D. 750/2014. En total han estat més de 60 alumnes que s’han acreditat i han aconseguit la validació corresponent.

 Adreçat a:

Tripulacions d’helicòpter que desenvolupen tasques en zones aquàtiques (llacs, rius, canals, etc.) i que en un moment donat poden haver de realitzar un amaratge d’emergència.

Objectius:

Capacitar als components de la tripulació per a la utilització de l’equip de respiració d’emergència (HEED) i de l’armilla salvavides.

Carga horaria:

3 hores (1 h teoria + 2 h pràctiques de maniobres aquàtiques)

Al llarg de la formació s’ha pogut constatar la importància de conèixer els procediments de seguretat i la utilització dels dispositius incorporats per a poder donar una resposta ràpida i eficaç davant d’una situació de risc.

Destacar que a la finalització de les diferents edicions que s’han fet, hem copsat el alt grau de satisfacció per part dels alumnes, tant pel que fa a l’organització i continguts del curs, com a els resultats obtinguts.
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario