jueves, 21 de mayo de 2015

Hem implantat la cardioprotecció a 150 Centres!!!!!

 

Tot l'equip d' ASENS_FIES, agraeix la confiança i la col·laboració amb la implantació de la cardioprotecció en els vostres espais. 

 

Seguirem amb el nostre objectiu!




IMPLANTACIÓ DELS PROGRAMES DE CARDIOPROTECCIÓ EN EL DIA A DIA


Un luxe, o una necessitat?


Segons les dades de l'organisme mundial de la salut (OMS), cada any a Europa es produeixen de l'ordre de 400.000 casos d'aturada cardíaca i d'aquests, més d'un 80% són provocats per una cardiopatia isquèmica. Davant d'aquestes situacions, l'inici precoç de la reanimació cardiopulmonar (conjunt de mesures destinades a aportar oxigen de forma provisional al teixits i fonamentalment a el cervell) i la ràpida desfibril·lació (entre 1 i 10 minuts) mitjançant un desfibril·lador extern (DEA o DESA), milloren l'índex de supervivència en més d'un 70%. Per sort, en els darrers temps la sensibilitat social i la informació de que es disposa, han fet possible que una part de la població conegui l'existència i la implantació dels programes de cardioprotecció, aconseguint  en molts casos davant d'una mort sobtada que la víctima disposi d'una SEGONA OPORTUNITAT.
 Per tots aquests arguments, FIES Excellence S.L. ha desenvolupat un programa de cardioprotecció integral, considerat per molts experts com un dels més complerts i avançats, alhora que competitiu en prestacions, preu i efectivitat i que tot seguit li presentem.






No hay comentarios:

Publicar un comentario